Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Hírek, események

          

Ne dőljenek be a csalóknak!

2010. július 12.

Az Alapítványunk által kínált hitelek kiemelkedően kedvező feltételeire alapozva, az MVA és az Alapítványunk nevével visszaélve, néhány személy hitelezési csalást folytat Kelet- és Dél-Magyarországon.

bővebben »


A HBM VFA által vezetett konzorcium nyerte meg a régiós KKV tanácsadói programot

2010. május 31.

500 millió forintnyi összeg kerülhet kiosztásra két év alatt a régió mikro- és kisvállalkozásai által igényelt szolgáltatásokra az Észak-alföldi régióban.

bővebben »


Lezárult a Tanulj, hogy eséllyel haladj! című projekt

2010. április 30.

2010. április 30-án sikeresen lezárult a "Tanulj, hogy eséllyel haladj!” című projekt, melyben 20 hátrányos helyzetű személy képzése és elhelyezése valósult meg.

bővebben »


További kihelyezhető forrás érkezett

2010. április 23.

A kiemelkedően sikeres Új Magyarország Mikrohitel Programban további 400 millió forint helyezhető ki az induló és működő mikrovállalkozások részére.

bővebben »


Csökkent a sajáterő igény a Kisvállalkozói Hitelnél

2010. február 2.

Az akár 50 millió forintig igényelhető Új Magyarország Kisvállalkozói Hitel esetében 10%-ra csökkent a szükséges saját erő!

bővebben »


Lehetőség időpontfoglalásra

2010. január 25.

Új kényelmi szolgáltatást vezettünk be ügyfeleink részére, annak érdekében, hogy ne kelljen várakoznia irodánkban, kérjük, éljen az időpontfoglalási lehetőséggel!

bővebben »


Tájékoztató jelenlegi és leendő képviselőink részére

2010. január 8.

Két újabb tájékoztatót szervezünk, egyet a szerződést aláírt képviselőinknek, egyet pedig a képviselet iránt érdeklődőknek!

bővebben »


Megújult képviselői rendszer

2009. november 2.

Az Alapítvány teljesen új rendszert dolgozott ki a Területi Képviselők részére, melyben a korábbinál nagyságrenddel magasabb díjazás elérésére van lehetőség mikrohitel ügyfelek közvetítése révén. Jelentkezzen képviselőnek!

bővebben »


Egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb hiteligénylés

2009. október 12.

Október 12-től az Új Magyarország Mikrohitel igénylése lényegesen egyszerűbbé, és mindezzel együtt olcsóbbá és gyorsabbá vált, kizárólag az Alapítványunknál!

bővebben »


Munkavédelmi képzés

2009. augusztus 24.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ingyenes akkreditált „Munkavédelmi képviselő” képzést szervez kis- és középvállalkozások részére.

bővebben »


          
© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk