Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Hírek, események

          

A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. felfüggesztette az Új Magyarország Kisvállakozói Hitel működését!

2011. April 22.

A Magyar Fejlesztési Bank Zrt. 2011. április 21-i döntése értelmében felfüggesztette a Mikrohitel Plusz Program és az Új Magyarország Kisvállalkozói Hitel pályázatok befogadását.

bővebben »


Indul a Kombinált Mikrohitel program!

2011. March 11.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál 2011. március 18-tól elindult az Új Széchenyi terv keretében finanszírozott Kombinált Mikrohitel Program. Ennek keretében az Alapítvány nem csak a Tiszántúl térségében, hanem akár az ország egész területéről érkező pályázatok feldolgozását is végezheti, ugyanis jogosultságot szerzett a KMOP azaz a Közép-Magyarországi Régióban (Budapest és Pest megye) működő, ott telephelyet létesítő vagy telephellyel rendelkező vállalkozások támogatási és hitel igényeinek teljes körű lebonyolítására is.

bővebben »


Elektronikus hiteligénylés 2011. március 1.-től!

2011. March 2.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a mikrohitel igénylésének menete 2011. március 1 -től kiegészült az elektronikus hiteligénylés lehetőségével!

bővebben »


Megjelent a tanácsadó szervezeteknek szóló akkreditációs felhívás a Vállalati Tanácsadás programhoz kapcsolódóan

2011. March 2.

A felhívás megtekinthető a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség honlapján!

bővebben »


Új Széchenyi Hitel indul 2 milliárd Ft-os alappal a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál

2011. February 9.

A Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. a korábban Új Magyarország Mikrohitel néven működött hitelprogram átalakításával 2011. február 1-én elindította az Új Széchenyi Hitel Programot. A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány - mint jelenlegi közreműködő szervezet - 2010. február 14-től tudja a hitelprogramot nyújtani a vállalkozóknak.

bővebben »


Ne dőljenek be a csalóknak!

2010. July 12.

Az Alapítványunk által kínált hitelek kiemelkedően kedvező feltételeire alapozva, az MVA és az Alapítványunk nevével visszaélve, néhány személy hitelezési csalást folytat Kelet- és Dél-Magyarországon.

bővebben »


A HBM VFA által vezetett konzorcium nyerte meg a régiós KKV tanácsadói programot

2010. May 31.

500 millió forintnyi összeg kerülhet kiosztásra két év alatt a régió mikro- és kisvállalkozásai által igényelt szolgáltatásokra az Észak-alföldi régióban.

bővebben »


Lezárult a Tanulj, hogy eséllyel haladj! című projekt

2010. April 30.

2010. április 30-án sikeresen lezárult a "Tanulj, hogy eséllyel haladj!” című projekt, melyben 20 hátrányos helyzetű személy képzése és elhelyezése valósult meg.

bővebben »


További kihelyezhető forrás érkezett

2010. April 23.

A kiemelkedően sikeres Új Magyarország Mikrohitel Programban további 400 millió forint helyezhető ki az induló és működő mikrovállalkozások részére.

bővebben »


Csökkent a sajáterő igény a Kisvállalkozói Hitelnél

2010. February 2.

Az akár 50 millió forintig igényelhető Új Magyarország Kisvállalkozói Hitel esetében 10%-ra csökkent a szükséges saját erő!

bővebben »


          
© 2021 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk