Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

További kihelyezhető forrás érkezett

2010. April 23.

A kiemelkedően sikeres Új Magyarország Mikrohitel Programban további 400 millió forint helyezhető ki az induló és működő mikrovállalkozások részére.

A kedvező kondícióknak köszönhetően Alapítványunk az elmúlt hónapokban minden eddiginél nagyobb érdeklődést tapasztal az Új Magyarország Mikrohitel programban.

Annak érdekében, hogy ne legyen fennakadás a folyósításban, Alapítványunk újabb 400 millió forintnyi kihelyezhető tőkét igényelt a Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt-től, mely összeg a mai nappal jóváhagyásra került.

A jóváhagyás köszönhető annak, hogy a vállalkozásoknak nyújtott támogatott hitelkonstrukciók kihelyezésében az Alapítvány a régióban az élen jár, továbbá, portfoliója is kiemelkedően jó országos összevetésben.

Reméljük, hogy az Ön vállalkozását is hamarosan elégedett ügyfeleink között köszönhetjük!

Az Új Magyarország Mikrohitel programban forint alapon, 7%-os kamattól, akár két év türelmi idővel vehetők igénybe támogatott mikrohitelek 10 millió forintig, melyek az igényléstől számított 2-3 hét alatt folyósításra kerülhetnek!

A hitelkonstrukcióról bővebben a letöltések menüpontban olvashat, és itt töltheti le az igénylő nyomtatványt is.

« vissza

© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk