Jeff Locke Jersey Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

FIX 1%-OS MIKROHITEL kiterjesztése az összes Hajdú-Bihar megyei kistelepülésre!

2014. március 14.

Tekintettel az elmúlt két hétben a vállalkozói fórumokon és személyes érdeklődések során regisztrált igényekre, az Alapítvány a FIX 1% kamatú hitelprogramot a megye összes Debrecenen kívüli településére kiterjeszti.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány március elején indult programjában a megye bizonyos településein működő vállalkozások fix 1%-os kamatra vehetnek fel beruházási hitelt. A hitel célja a kistelepülések életében jelentős vállalkozások fejlesztéseinek támogatása.

A hitel kamata valóban 1%, ahhoz nem kapcsolódik semmiféle rendelkezésre állási díj, kezelési költség vagy bármilyen más rejtett díj.

Tekintettel az elmúlt két hétben a vállalkozói fórumokon és személyes érdeklődések során regisztrált igényekre, az Alapítvány a hitelprogramot a megye összes Debrecenen kívüli településére kiterjeszti.

A hitel összege legfeljebb 7 millió forint lehet, a mikroválallkozások 5 éves futamidőre vehetik fel ezt a fajta hitelt, 1 év türelmi idő mellett. A forrást egyebek mellett tárgyi eszközök vagy ingatlanok vásárlására, felújítására illetve a hitel 50%-ának mértékéig forgóeszköz célokra (alapanyag, árukészlet beszerzés) költhetik. A hitelkonstrukcióban használt eszköz beszerzésére is lehetőség van. A hitelt mezőgazdasági vállalkozások is igénybe vehetik.

Az Alapítvány kéri az érdeklődőket, hogy igényüket mielőbb jelezzék, illetve kérelmüket indítsák el, mivel a beadásra

2014. május 31-ig van lehetőség!

A hitelprogrammal kapcsolatban további információt az alábbi elérhetőségeken kaphatnak:

Hajdú-Bihar megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

4029 Debrecen, Csapó u. 26.

Telefon: 52/500-330; 06/30-503-2300; 06/30-503-2333

www.tamogatotthitel.hu

 

« vissza

© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk