Jeff Locke Jersey Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány
Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Info Pont Debrecen – Életképes megoldások határon túli üzleti fejlesztésekhez

2014. április 8.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régió egyik kiemelt vállalkozásfejlesztő szervezete. Az Alapítvány támogatott mikrohiteleit az alapítás óta 3000 vállalkozás vette igénybe, 8,8 milliárd Ft összegben, 3000 munkahelyet létrehozva ezzel.

2014. februárban megnyílt a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Info Pont-ja, mely a Bihor Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a Romániai Vállalkozásfejlesztési Egyesülettel partnerségben megvalósuló, BHB - FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BUSINESS CENTER című határon átnyúló projekt hazai eredménye.


Az Info Pont célja, hogy az Alapítvány meglévő vállalkozásfejlesztési szolgáltatásait kiegészítve hasznos gyakorlati tanácsokat nyújtson hazai és határon túli vállalkozások számára a fenntartható fejlődés, az energiahatékonyság, és a társadalmi felelősség terén. Az érdeklődők az Alapítvány honlapján, vagy személyesen, az Alapítvány székhelyén, a tanácsadó munkatársaknál érdeklődhetnek a fenti témákkal kapcsolatban. A projekt keretében az Alapítvány ügyfélfogadó terei is megújultak.

A projekt további célja a fenntartható fejlődés keretein belül a határon túli üzleti környezet fejlesztése, több mint 500 Hajdú-Bihar és Bihor megyében működő vállalkozás bevonásával.

Ennek érdekében 2014. április 08-án „Az energiahatékonyság, a fenntartható fejlődés és a társadalmi felelősségvállalás 2014-ben” címmel Magyarország – Románia határon átnyúló konferencia megrendezésére került sor. A debreceni Info Pont – ban megrendezett konferencián szó volt a pályázatokban vállalandó fenntartható fejlődés és társadalmi felelősségvállalás szempontjairól valamint az energia-hatékony felújításokról, melyeket az Európai Unió komoly pályázati forrásokkal támogat. Emellett termékbemutatóval egybekötött tájékoztatást hallhattunk Mezei József-től, a Mezei-Vill Kft. ügyvezetőjétől, akinek a vállalkozása 1,6 milliárd forintos beruházásként Berettyóújfaluban LED-lámpagyárat épített EU-s támogatás segítségével.

Elérhetőségeink:


Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

H-4029 Debrecen, Csapó u.26.

+36-52/500-330

info@hbmvk.hu

www.hbmvk.hu

www.tamogatotthitel.hu


A „BHB - FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS BUSINESS CENTER” projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) keretében valósul meg, melyet az Európai Unió az Európai Regionális Fejlesztési Alap, kiegészítve a nemzeti társ-finanszírozással (Magyarországon és Romániában) támogat.

(Jelen hirdetés tartalma nem feltétlenül tükrözi az EU hivatalos álláspontját)

 

Videó:

http://www.dehir.hu/videogaleria/praktikus-tanacsokat-kaptak-a-cegek/

 

« vissza

© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk