Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Hírek, események

          

MEGHÍVÓ

2016. October 21.

Tisztelt Cégvezető! Debrecen és Hajdú-Bihar megye vállalkozásfejlesztő szervezetei meghívják Önt a „Vállalkozásfejlesztési Kerekasztal bemutatkozik” c. rendezvényre.

bővebben »


Fókuszban a fejlesztés, a növekedés és az innováció.

2016. October 3.

Alapítványunk részvételével a Piac és Profit szervezésében konferencia és kiállítás kerül megrendezésre kkv-knak, agrárvállalkozóknak, önkormányzatoknak

bővebben »


A Hajdú-Bihar megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Szabad felhasználású Mikrohitel programot indít!

2016. April 13.

A Szabad felhasználású Mikrohitel 2 Millió Ft összegig, önerő nélkül biztosítja az induló vagy működő mikrovállalkozások finanszírozását, fix 4,9%-pos kamattal.

bővebben »


A Hajdú-Bihar megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány elindítja a termőföld vásárlási Mikrohitelt!

2016. March 22.

A Helyi Mikrohitel Alapból 100.000.000 Ft keretösszeget különítettünk el a mezőgazdasági vállalkozók és őstermelők részére, termőföld vásárlásaik finanszírozásához, 2,5% kamatozású mikrohitelek céljára.

bővebben »


HATÁRIDŐ!!! Az Új Széchenyi Hitel Program hamarosan lezárul!

2015. October 2.

A Hajdú-Bihar megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által nyújtott Új Széchenyi Hitel Program várhatóan 2015. december 31-én lezárul, ezért beruházási vagy forgóeszköz hitel igényével keresse mielőbb ügyfélszolgálatunkat!

bővebben »


Ingyenes képzés

2015. August 14.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány interaktív Workshop sorozatot szervez, fiatal vállalkozók, vagy vállalkozni szándékozók részére három témában.

bővebben »


Alapítványunknál az Új Széchenyi Hitel kamata fix 3,9%-ra csökkent!

2015. April 14.

A Hajdú-Bihar megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány által nyújtott Új Széchenyi Hitel kamata 2015. április 10-től egységesen fix 3,9%-ra csökkent.

bővebben »


Meghívó a XVIII. Bihar-Bihor Expo „Gazdasági Szekció” című rendezvényére

2015. April 8.

2015. április 17. péntek 11:00 – 13:00 óra között Biharkeresztesen, a Városi Művelődési Ház különtermében kerül megrendezésre a XVIII. Bihar-Bihor Expo„Gazdasági Szekció” című rendezvény

bővebben »


Konferencia a Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány regionális tanácsadói programjának lezárása alkalmából

2015. April 8.

Az Alapítvány egyik legjelentősebb projektje az elmúlt években a „Vállalati tanácsadás” című projekt volt, melyet 2010 novembere és 2014 áprilisa között valósított meg szakmai partnereivel, a PRIMOM Szabolcs–Szatmár–Bereg Megyei Vállalkozásélénkítő Alapítvánnyal, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Iparszövetséggel (KISZÖV) konzorciumban.

bővebben »


Info Pont Debrecen – Életképes megoldások határon túli üzleti fejlesztésekhez

2014. August 1.

A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régió egyik kiemelt vállalkozásfejlesztő szervezete. Az Alapítvány támogatott mikrohiteleit az alapítás óta 3000 vállalkozás vette igénybe, 8,8 milliárd Ft összegben, 3000 munkahelyet létrehozva ezzel

bővebben »


          
© 2014 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk