Támogatott Mikrohitelek
A Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a régióban a legalacsonyabb kamattal kínálja forinthiteleit a vállalkozások számára!

Hírlevél

Online Kérdőív

A COVID19 korlátozásaihoz kapcsolódó gazdaságtalan körülményekhez kapcsolódó globális folyamatok olyan gazdasági problémákat érintettek, amelyek a helyi - akár a legkisebb - vállalatokkal is megbirkóznak. A kis helyi piacon működve kezdtek elveszíteni ügyfeleket, beszállítókat, üzleti partnereket. Közülük soknak csökkentett létszámmal kell rendelkeznie, és inkább a túlélésre, mint a fejlődésre kell gondolnia.

Ez a rövid kérdőív alapvető eszköz arra, hogy esélyt találjunk arra, hogy megtaláljuk azokat a helyeket, ahol a városháza és más közintézmények mindent megtesznek a vállalatok támogatása érdekében.

Kérjük töltse ki online kérdőívenket!

Intézmény neve:
Kezdeményezés neve (A projekt célja olyan esettanulmányok megkeresése és megosztása, amelyek a mikro-, kis- és középvállalkozások állami intézmények általi támogatására összpontosítanak. Általános szándék az üzleti kockázatok és költségek csökkentése a város erőforrásainak felhasználásával: infrastruktúrák, intézmények, kapcsolatok, ismeretek. Ebben a pontban határozza meg annak az esetnek a címét, amelyet meg akar osztani a Viseground országok más városával) :
Az esettanulmány rövid leírása (Ebben a mezőben adjon meg egy leírást, amely megmutatja, hogy a városban lévő nyilvános szféra hogyan támogatja a kis-és közép vállalkozásokat. A leírásnak lehetővé kell tennie, hogy megértsék, hogyan lehet más helyre átvinni) :
Átruházhatóság: nagyon könnyű / könnyű/ nehéz/ nagyon nehéz
Sikertényezők:
Kapcsolattartó:
E-mail cím:
Esettanulmány weboldal (ha lehetséges):
© 2021 Hajdú-Bihar Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány

Elérhetőségünk

[ további elérhetőségek, megközelíthetőség ]

4029 Debrecen, Csapó u. 26.
Telefon/fax: (52) 500-330
E-mail: info@hbmvk.hu
facebook.com / hbmvk